Ana Sayfa / Güncel / HDP’li Sarıyıldız, “Dayanışmayla bu süreci hep birlikte aşacağız”

HDP’li Sarıyıldız, “Dayanışmayla bu süreci hep birlikte aşacağız”

HDP Mersin İl Eşbaşkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Bedriye Kuş, ilçe örgütü temsilcileriyle birlikte depremzedeleri ziyaret ederek, “Geçmiş olsun” dileğinde bulundu. Dayanışma konusunda Mersin’in büyük bir gönül ağı oluşturduğunu söyleyen Eşbaşkanlar, “İhtiyaçlarınız doğrultusunda biz her daim taleplerinizi karşılamaya hazırız” dedi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Mersin İl Örgütü, tüm ilçe örgütleriyle birlikte depremzedeler için dayanışma faaliyetlerini sürdürüyor. Depremzedelerin barınma ve temel ihtiyaçları noktasında kriz koordinasyon masası oluşturan HDP Mersin İl Örgütü, binlerce talebi karşıladı.

Yürütülen çalışmalar kapsamında; HDP Mersin İl Örgütü Eşbaşkanları, il ve ilçe örgütleriyle birlikte depremzedeleri ziyaret edip “Geçmiş olsun” dileğinde bulundu. HDP heyeti; Akdeniz ilçesi Şevketsümer, Güneş, Çilek, Karaduvar, Karacailyas ile Toroslar ilçesi Halkkent ve Güneykent mahallelerindeki depremzedelerle bir araya geldi. HDP Mersin İl Eşbaşkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Bedriye Kuş, depremzeleri tek tek gezerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi, ihtiyaçları karşılamak için dayanışmayı sürdürdüklerini söyledi.

KUŞ: “ELİMİZDEN GELEN DAYANIŞMAYI SÜRDÜRÜYORUZ VE SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

HDP Mersin İl Eşbaşkanı Bedriye Kuş, “Akdeniz ve Toroslar ilçelerimizde barınma imkanı bulan depremzedelerimizle bir araya geldik. Bir kez daha ‘Geçmiş olsun’ dileklerimizi ilettik ve ihtiyaçları konusunda görüşmeler yaptık. Depremin yıkıcılığı çok büyük… 10 ilde ciddi enkazlar oldu. Bölgeden Mersin’e çok sayıda depremzede yöneldi. Biz elimizden gelen dayanışmayı sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz. Ancak farklı bir gerçekliğimiz var. Depremzedelerin barınması noktasında programlı bir süreç işlenmeli. Tekrardan ülkemizde yaşanan bu acı felakette yaşamanı yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum” dedi.

SARIYILDIZ: “BU SÜRECİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Depremzedelerin yaralarını sarmak için gece gündüz görev başında olduklarını ifade eden HDP Mersin İl Eşbaşkanı Hoşyar Sarıyıldız, “Gün, dayanışma günü” vurgusu yaptı. Sarıyıldız, “Biz, Halkların Demokratik Partisi olarak tarihi bir sorumlulukla depremzedelerimiz için tüm şehirlerde dayanışmayı yükselten bir misyon yüklendik. Mersin’de de bize gelen ihtiyaçları  büyük bir gayret içerisinde karşılamaya çalışıyoruz. İl ve tüm ilçe örgütlerimizle koordineli bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Depremzedelerimizden gelen barınma ve temel ihtiyaç malzemelerini karşılıyoruz. Bugün de depremzedelerimizi ziyaret ederek, hem ‘Geçmiş olsun’ dileğimizi bir kez daha dile getirdik hem de bizden talep ettikleri ihtiyaçları karşılamaya çalışarak dayanışmamızı sürdürüyoruz. ‘Dayanışma Yaşatır’ diyoruz. Bu süreci hep birlikte aşacağız” ifadelerini kullandı. (HABERGRAM)

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

Amedspor 3 puanı 8 golle aldı

Amedspor, kendi sahasında Uşakspor’u 8-0’lık bir farkla mağlup etti.  Türkiye Futbol Federasyonu 2’nci Lig Kırmızı ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir