Ana Sayfa / Foto Haber / Adıyaman, ‘Müşterilerimizi hayalleriyle buluşturuyoruz’

Adıyaman, ‘Müşterilerimizi hayalleriyle buluşturuyoruz’

Kendi özel tasarımlarının yanında ünlü markaların da satışını gerçekleştiren, Zerya Fashion Style mağaza sahibi kadın girişimci Taybet Adıyaman, Pandemiye rağmen Mersin’de kapasitesini genişleterek Zerya Moda ismiyle üçüncü mağazasını açtı. Mağazalarında abiye ve gelinlik modelleriyle müşterilerini hayalleri ile buluşturduğunu söyleyen Adıyaman, 2021 yılında müşteri portföyünü ve ürün çeşitliliğini arttırarak Irak’ta faaliyet göstermeyi hedefliyor.

Mersin Times Gazetesi’nden Heviya Uçar’a konuşan İş Kadını Taybet Adıyaman verdikleri hizmetler, çalışma prensipleri ve  markalaşma yolunda yaptıkları faaliyetlerle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Mersin’de bulunan iki mağazasıyla yurt içi ve yurt dışına hizmet veren kadın girişimci Taybet Adıyaman, hayalini kurduğu işi her yıl bir adım daha ileriye taşımayı başardı. Birçok başarıya imza atan ve tasarımlarıyla müşterilerinin ilgi odağı olan Adıyaman, kapasite artırımına giderek 5 ay önce Zerya Moda mağazasını açtı.

Kuzey Irak’ta mağaza açma girişiminde bulunan Adıyaman, pandemi dolayısıyla faaliyet gösteremediklerini, 2021 yılında Zaho, Duhok ve Erbil’de de mağaza açılışı yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Adıyaman, “Her çalışmaya ayrı bir incelik ve titizlikle yaklaşıyoruz. Özel tasarım ve modelin yanında müşterilerin taleplerini ve eleştirilerini de önemsiyoruz. Sürekli bir yenilik içerisindeyiz bu da bizi her gün biraz daha ileriye taşıyor.” dedi.

“HAYALİNİ KURDUĞUM İŞİ YAPIYORUM”
Mersin Üniversitesi’nde Pazarlama ve Reklamcılık bölümünü okuduktan sonra, Kamu Yönetimi üzerine yüksek lisans yapan Adıyaman, birçok sivil toplum kuruluşunda ve siyasette farklı alanlarda faaliyet gösterdiğini söyledi.

Tüm çalışmalarına rağmen sürekli mağazacılık işinin hayalini kurduğunu söyleyen Adıyaman, hayallerini gerçekleştirdiğini belirtti.

Adıyaman, “Hayalini kurduğum işi yapıyorum. Yıllarca bu günleri bekledim. Başarımın sırrını işimi gerçekten seviyor olmama bağlıyorum. İşimi bu denli severek yaparken müşteri memnuniyetini ve yenilikçiliği de temel ilke ediniyorum. Her müşteri benim ve ekibim için biriciktir ve hepsinin beklentisi farklıdır. Müşteriler ile iyi ve etkili iletişim kurmak onların memnun etmenin temelidir. Beklentileri anlamadan ürünü çıkarmak mümkün değil. Bu yüzden bu ayrıntılar doğrultusunda ekibim ile birlikte özenle çalışıyoruz. Kaliteli ürün, kaliteli mağazacılık ve iyi müşteri ilişkileri sloganıyla çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

“MARKALARIMIZI DİJİTAL ORTAMA TAŞIYORUZ”
Adıyaman, “Satışını gerçekleştirmek üzere Mersin’de temsilciliğini üstlendiğimiz birçok markayı ve kendi özel tasarımlarımızı dijital ortamlarda müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. Teknolojinin imkânlarını mağazacılık anlayışıyla buluşturmamızın temelinde de yine müşteri talepleri var. Talepler doğrultusunda yer aldığımız dijital ortamdan yoğun ilgi görüyoruz. Müşterilerimiz zaman ve mekân kaygısı gütmeden tüm ürünlerimizi inceleme fırsatı buluyor ve ürün koduyla mağazamızda ürünlere kolayca ulaşıp ürünleri deneyebiliyor. Mağazamıza uğrayan müşterilerimizin %60’ı dijital ortamdan ürünlerimizi inceleme fırsatı bulmuş müşterilerdir.” İfadelerini kullandı.

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında hedeflerine ulaştıklarını ve markalaşma yolunda önemli adımlar attıklarını kaydeden Adıyaman, “Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınına rağmen işlerimize devam ettik. Dijital platformlarda ve mağazamızda beklediğimiz satış potansiyelini yakalayamasak da tüm olumsuzluklara rağmen ürün çeşitliliğimizi arttırarak müşterilerimizi her şartta memnun etmeyi başardık. Sonraki senelerde de müşterilerimizin talepleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“NİDUA MARKASINI MERSİN’DE TEMSİL EDİYORUZ”
Adıyaman şöyle devam etti.” 2020 yılı içerisinde Mersin merkezde mağazamıza yakın bir bölgede tesettür gelinlik giyiminde ünlü marka olan ve yoğun talep gören Nidua’nın ürünlerinin yer aldığı bir mağaza açtık. Nidua’yı Mersin’de temsil ediyoruz. Dijital Platformda reklamlarına çok sık yer verilen markayı Mersin’de bulunan iki mağazamızda da kullanıyoruz. 2021 yılı hedefimiz yeni kreasyonları iyi çekimler ile yansıtabilmek ve beklenen satış oranlarını yakalayabilmek. Bu doğrultuda Nevşehir’de başladığımız çekimlere Adıyaman’da devam ediyoruz. Mardin’de ürün çekimi yapmayı düşünüyoruz.”

“TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYORUZ”
Adıyaman, mağazada Covid-19 salgını kapsamında gerekli önlemleri aldıklarını ve bu doğrultuda randevulu sisteme geçtiklerini söyledi.

Adıyaman, randevulu sistem ile müşterilerin daha rahat ürün inceleme fırsatın sahip olduklarını belirtti.

Mağazada bulunan ürünlerin titizlikle temizlendiğini ve çalışanlarında gerekli tüm önlemleri aldığını sözlerine ekleyen Adıyaman, sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde mağaza içerisinde alınan önlemler kapsamında kabin sayılarını arttırdıklarını ve kapasitelerini genişlettiklerini de sözlerine ekledi. (HABERGRAM)

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

Kremlin doğruladı: Erdoğan-Putin 4 Eylül’de görüşecek

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov,  Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 4 Eylül’de Soçi’de ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir