Ana Sayfa / Ekonomi / UNICE Markası Mersin’de

UNICE Markası Mersin’de

Türkiye’de doğrudan satış sektörüne hızlı bir giriş yapan Unice, Mersin’de yüz binlerce kişiye iş imkanı sunuyor. Covid-19 salgını etkisiyle işsizliğin arttığı bir dönemde, Unice hane gelirlerine katkı sunmaya devam ediyor.

1 Aralık 2016’da Ukrayna’da faaliyete başlayan ve kısa sürede Ukrayna’da doğrudan satış sektöründe ilk sıralarda yerini alan Unice, Türkiye’de lider olma hedefiyle yeni umutlara ve hayallere dokunarak milyonlarca kişiye iş imkanı sunuyor.

Globalleşme sürecine Kasım ayında  start vererek doğrudan satış sektöründe dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Unice, kısa süre içerisinde on binlerce kişiye iş imkanı sunarak istihdama önemli katkılar sundu.

“İMKANSIZI BAŞARDIK”

Doğrudan Satış sektörüne yenilik getireceklerini ifade eden Unice Türkiye kurucusu Sinan Şen, “2016 yılı itibariyle Ukrayna’da bir ilki gerçekleştirdik. Sadece iki yıl içinde imkansızı başardık. Ukraynalı ailelerin kalbini kazandık ve neredeyse her eve sıkıca yerleştik. Ve bu sadece başlangıç. Şimdi Türkiye’de harika bir yapılanma içerisindeyiz. Hedefimiz sektörde pazar lideri olmak” dedi.

“HAKETTİĞİNİZ DEĞERİ GÖRECEĞİNİZ YER”

Yıllarını doğrudan satış sektörüne veren Unice Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Fatih Duman, “Dürüst, şeffaf ve adil yönetim anlayışı ile huzur, güven, mutluluk ve kazanç vadediyoruz” dedi. Sektörün potansiyelinin önemine işaret eden Duman, “Bunun en önemli sebebi, sektörün her yıl yüzde 10 büyümesidir. Türkiye’nin doğrudan satışla ilgilenebilecek 20 milyon kişilik bir potansiyeli var. Unice Türkiye olarak on binlerce girişimciye umut olduk. 2021 sonuna kadar hedefimiz 200 bin kişiye ulaşmak. Pandemi nedeniyle artan işsizliğin düşürülmesine de katkı sağlamaya çalışıyoruz. Girişimcilerimizi iş ortaklarımız olarak nitelendiriyoruz” dedi.

Girişimciler için sermaye gerektirmeyen, doğru planlanmış bir kazanç modeline sahip olduklarını ifade eden Duman, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “Girişimciler ürünlerimizi indirimli olarak satın alabiliyor ve tasarruf kazancı elde ediyor. Aldıkları ürünleri yüzde 43 kârla satabiliyorlar; bu da satış kazancı. Üçüncü kazanç ise insanların hayallerini gerçekleştirmesinin yolu. Biz buna ekip kazancı diyoruz. Çok katlı pazarlamada bir iletişim ağı yapısı var. Sisteme üye olan kişi yakın çevresinden başlayarak başkalarını da sisteme dahil ediyor. Benim üyem, üyemin üyesi şeklinde bir yapılanma modeli geliyor. Bu noktada girişimcilere, ekipleriyle birlikte ulaştıkları cironun yüzde 20’si kadar grup primi veriyor, ayrıca her ulaştıkları unvan için 300 bin liraya kadar nakit ödüller sunuyoruz . Unice Türkiye olarak girişimcilere harika fırsatlar sunuyoruz. Zihninizde koyduğunuz tüm engelleri kaldırın. Hayallerini gerçeğe dönüştürebilmiş milyonlarca insandan biri siz olabilirsiniz” dedi.

“KAZANACAK ÇOK ŞEY VAR”

Unice Türkiye ve Venüs Ekip Kurucu Lideri Zehra Dindar, “Kamu ve özel sektörün evden çalışma modeline geçiş yaptığı süreçte, bizler hiçbir olumsuz koşuldan etkilenmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Türkiye’de doğrudan satış sektörüne yeni bir soluk getiren Unice’ın,  ilk üyelerden olma özelliği, kazanç planı ve ürün çeşitliliği gibi bir çok avantaj var. Tüketicilerin ürünlere uygun fiyata ulaşması için %43’lük bir indirim söz konusu. Bu indirimin yanı sıra, kampanyalar ve hak edilen hediyeler ile çok daha büyük kazançlar elde etmek mümkün. Bu satış yapmak isteyen girişimcilerimiz için de geçerli. Üstelik tüm bu avantajlardan faydalanmak için her hangi bir ücret ödemelerine de gerek yok” dedi.

Girişimci olmanın temelinde doğru fırsatları hızlıca görmenin ve değerlendirmenin yattığını belirten Dindar, “Başarılı olmak yolunda uygulanan üç altın kural vardır; Ne olursa olsun pes etme, gerektiğinde yardım al ve gülümsemekten asla vazgeçme. Türkiye’de kadın girişimci olmak ise güç ve cesaretin bir sonucudur. Güçlü ve zayıf yönlerinizi keşfediyorsanız, o zaman kendinizi geliştirmekte doğru yönde ilerliyorsunuz demektir. Bundan 5 yıl kadar önce doğrudan satış sektörüyle tanıştım ve harika kazançlar elde ettim. Kazanmanın dışında bir çok insana kazandırdım ve kazandırmaya da devam ediyorum. Özgürce dilediğim yerden dilediğim insanlarla iş ortaklığı yapıyorum. Her ay artan gelirim ile de hayallerimi gerçekleştiriyorum. Doğrudan satış neden farklı? Çünkü sıfır sermayeli. Bilgi, tecrübe, CV istenmiyor. Kendi işinizin kendi patronu oluyorsunuz. Esnek çalışma saatlerinin olması, her ay artan bir gelir ve lokasyondan bağımsız bir şekilde çalışmanız, doğrudan satışı diğer iş modellerinden ayıran en önemli sebeplerdir. Günümüzün ticaret anlayışı teknoloji ve dijitalle birlikte git gide değişiyor. Bir an önce bu değişime adapte olup yeni iş modellerine yönelmemiz ve kendi işimizi kurmamız gerekiyor. Unutmayalım, bugün yaşadığınız hayatı dün verdiğiniz kararlar inşa etti” dedi.

Üyeliğin tamamen ücretsiz olduğunun altını çizen Dindar, “Dileyen kendi ihtiyaçlarını çok uygun fiyatlara alma imkanına sahip olurken, dileyen satış yaparak ekstra gelir elde edip, dileyen de kendi ekibini kurup hem kariyer hem de yüksek gelirler elde edebilirler. İster evden işinizi yürütebilir, isterseniz de hali hazırda var olan işinize ek olarak, kendinize ek bir gelir kapısı aralayabilirsiniz. Bir iş düşünün ki, sıfır sermaye ile size kazanç kapısını aralıyor. İşimizi kendilerine benimseyen girişimci arkadaşlarımıza hem sosyal medyada hem de sahada satış pazarlama desteği de sağlayarak, onların kazancını artırmaya yönelik adımlar da atıyoruz. Her ne kadar bireysele dönük bir iş gibi görünse de, biz sistemimizi tamamen ekip odaklı olarak yürütüyoruz. Detaylı bilgi için @zehradindar_unice instagram adresinden veya 0549 825 28 45  numaralı telefondan dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.” dedi.

BOL ÇEŞİT ZENGİN İÇERİK

Dindar; “Bol çeşit zengin içeriği olan Unice kataloğunda, parfümden renkli kozmetiğe, gıda takviyelerinden temizlik ürünlerine, cilt bakım ürünlerinden sağlıklı yaşam ve ev bakımına kadar geniş bir ürün yelpazesi var. Doğal, kaliteli, teknolojik, insana, çevreye ve doğaya saygılı yüzlerce ürün mevcut. Ayrıca her ay 25’ten fazla ürün kataloğumuza ekleniyor”dedi.

HELAL SERTİFİKALI

Dindar, “ Unice Hayvan dostlarımızın da en az bizim kadar kaliteli yaşam haklarının olduğu bir dünya hayal ediyor, katkıda bulunacağımız sosyal sorumluluk projeleri ile onları önemsediğimizin bilinmesini istiyoruz. Kozmetik endüstrisinde, hayvanlarda yapılan deneylerin yerine yıllardır alternatif testler yapılmaktadır. Bu konu ile ilgili artık rahatça ürünlerimiz kullanabilir, girişimci olarak da güvenle satışı sağlanabilir. Helal sertifikası, GMP (İyi Üretim Uygulamaları) sertifikasına sahibiz. Bu belgeler, kozmetiklerin kalitesi, güvenliği ve tüketiciye verilen önemi konusundaki bakış açımızı gösteriyor. Ayrıca ürünlerimiz, hayvanlar üzerinde test edilmiyor”dedi. (HABERGRAM)

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

Bakan Uraloğlu ‘Kalkınma Yolu Projesi’ için Irak’ta

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye-Irak Kalkınma Yolu Projesine ilişkin, “Iraklı mevkidaşımla detaylı görüşmeler ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir