Ana Sayfa / Ekonomi / Mersin’e dev yatırım…5 Yıldızlı Otel’de açılış hazırlığı

Mersin’e dev yatırım…5 Yıldızlı Otel’de açılış hazırlığı

Mersin’in Yeşilovacık bölgesinde 300 yataklı 5 yıldızlı Marvista Deluxe oteli çok yakında açılıyor.

Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Yeşilovacık bölgesinde 5 yıldızlı Marvista Deluxe Otel açılıyor. 100 milyona mal olan ve 120 odalı 300 yataklı denize sıfır otelde 400 kişilik toplantı salonu da olacak. Marvista Deluxe Otel’in sahibi Fırat Bulut, otelin çok yakın zamanda açılacağını belirterek, Mersin’de bu denli Lüks bir otelin olmadığını söyledi.

“MERSİN’DE BU ÖZELLİKTE LÜKS OTEL YOK”

Edinilen bilgilere göre Denizin ve yeşilliğin hakim olduğu Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Yeşilovacık bölgesinde yapımı aylardır devam eden 5 yıldızlı Marvista Deluxe Oteli çok yakında açılıyor.
Otelin açılışa hazır olunması için çalışmalar son hızla devam ederken, resmi açılış çok yakın zamanda yapılacak. Mersin genelinde bu denli özelikte lüks otel olmadığı için otele ilginin çok olması beklenilirken, otel yetkililerinin kaliteli müşteriye çok ağırlık verecekleri öğrenildi. Otelde çok lüks malzemeler kullanılırken, otel sahiplerinin özellikle kaliteli hizmet için otele baya yatırım yaptıkları öğrenildi. Otele 100 milyon yatırım yapılırken, bu sayının daha da artabileceği bekleniliyor.

“ 5 YILDIZLI OTELİMİZDE KALİTELİ HİZMET ÖN PLANDA OLACAK”
Konuyla ilgili konuşan Marvista Deluxe Otel’in sahibi Fırat Bulut, Her zaman üretime ve istihdama çok önem verdiklerini belirterek, şöyle konuştu: ”Bizler her zaman ülkenin kalkınmasına önem veren ve istihdam yaratan iş insanlarıyız. Bu konuya hep ağırlık verdik. Ekonomiyi ve istihdamı olumsuz etkileyen pandemi’ye inat deyip yatırımlarımızı hiç ara vermeden sürdürüp istihdamlar yaratıyoruz. Mersin ilimiz genelinde çok büyük ve lüks bir otelin olmadığını gördük. Bu ihtiyacı kapatmak ve insanların çok rahatça dinlemeleri için 5 yıldızlı büyük bir otel yapmaya karar verdik. Otelde kaliteye çok önem verdik. Tüm malzemelerimiz en kaliteli malzemelerden oluşuyor. Bu bize çok maliyetli olmaya mal oldu ancak kaliteye çok önem verdiğimiz için hiç sorun etmedik. Bizim anlayışımıza göre maliyetimiz çok olsun yeterki kalitemiz düşmesin. Bu anlayışla hareket ediyoruz. Bizim için kalite herşeyden daha önce gelir. Bu denli büyüklükte tesisi bölgeye kazandırdığımız için çok olumlu tepkiler alıyoruz. Bu tesisle bölgenin kalkınmasına ve istihdamına katkı da sunmuş olduk. Bu tesis Mersin’in kalkınmasına katkı sunacaktır. Mersin Turizmini çok olumlu etkileyecektir. Bu tesis insanları Mersin’e çekecektir.”

“ MERSİN GENELİNDE BU DENLİ ÖZELLİKTE OTEL YOKTUR”
Kimsenin rakibi olmadıklarını sadece kaliteli hizmet konusunda çok iddialı rakip olduklarının altını çizen Bulut, şöyle devam etti: “Akkuyu Nükleer Santral çalışmaları nedeniyle bölgede Rusya vatandaşları ve çok sayıda yabancı ile yerli insanımız olacaktır. Onların çok rahat edebileceği 5 yıldızlı otelimiz herkesin hizmetinde olacaktır. Otelimize şimdiden büyük bir ilgi var. Mersin dışında da insanlar otelimizde konaklamak isteyeceklerdir. Mersin’e yakın iller ile Doğu ve Güneydoğu illerinden tatile gitmek isteyen insanlarımız artık Antalya’ya ve diğer yerlerdeki büyük otellere gitmelerine gerek kalmayacaklar. Özelliklerini istedikleri otel bizim otelde vardır. Otelimizin hizmete açılmasıyla insanlar hem zaman kaybından hemde mesafe kaybından faydalanmış olacaklar.120 odalı 300 yataklı otelimizde 150 kişiyi istihdam edeceğiz. Otelde Rus ve diğer yabancı çalışanlarımız da olacaktır. Personellerimiz deneyimli ve çok başarılı personellerden oluşmaktadır. Otelde güvenlik personelleri de olacaktır.”
“DENİZE SIFIR OTELE 100 MİLYONLUK BİR YATIRIM YAPTIK”
Aynı zamanda Marvista Yönetim Kurulu Başkanı da olan Bulut, “Otelimiz Yeşilovacık Tisan Adası bölgesinde 1600m2 alan üzerinde kuruldu. Otel için 100 milyon yatırım yaptık. Toros Dağlarının denizle buluştuğu mavi bayraklı plajı ile denize sıfır konumundaki otelimizde konfor ve hijyene çok önem verilecek. 400 kişilik düğün ve toplantı salonunun yer alacağı otelimizde kaliteli hizmet, güven ve müşteri memnuniyeti hep ön plana çıkacaktır. Otelimizde 5 Yıldızlı Spa ve sağlık merkezide bulunuyor. Spa merkezimiz 800 metrekare üzerinde kuruldu. Spa merkezimiz çok profesyonel kişiler tarafından işletilecek. Otelimiz çok yakın zamanda hizmete açılacaktır. Resmi açılışa Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Mersin Valisi ile Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları ile çok sayıda kişiyi davet edeceğiz.” diye konuştu. (HABERGRAM)

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

İsveç’in NATO’ya katılımına ilişkin teklif Meclisten geçti

İsveç’in NATO’ya Katılımına İlişkin Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi, Meclis Genel Kurulunda kabul ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir