Ana Sayfa / Foto Haber / İsteyince oluyormuş!

İsteyince oluyormuş!

Minik Ece İstedi, Mezitli Belediyesi 30 Dakikada Parkı Yeniledi! 

Mezitli Belediyesi Sosyal Çözüm Hattına gelen ses kaydı ile harekete geçildi, 30 dakikada yenilenen park minik Ece’yi sevindirdi. Viranşehir Mahallesinde oturan Ece Deniz Ay, gönderdiği ses kaydında, mahallesinde bulunan parka daha büyük bir kaydırak ve tahterevalli istedi. Gelen talep üzerine hemen harekete geçen Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 30 dakika içerisinde minik Ece Deniz’in isteğini yerine getirdi. Ekipler, parkta bulunan kaydırağı yeniledi, küçük tahterevalliyi de daha büyüğü ile değiştirdi. İşlemlerin bitmesinin ardından Ece Deniz’i sürpriz yaparak parka davet etti. Talebinden yarım saat sonra parktaki oyuncakların yenilenmesi karşısında şaşkınlık yaşayan Ece Deniz, hemen oyuncakları tek tek deneyerek test etti.

Parktaki oyuncakların kendisine yeni yıl hediyesi olduğunu ifade eden minik Ece Deniz, “Tahterevalliye binmek için daha uzak olan parklara gitmek zorunda kalıyordum. Şimdi evimin yanındaki parkta artık daha büyük kaydırağa ve tahterevalliye biniyorum. Çok mutluyum. Teşekkür ederim.” dedi.

Mezitli Belediyesi olarak en hassas oldukları konunun gelen şikâyet ve taleplerin mümkün olduğunca en kısa sürede yerine getirilmesine özen gösterdiklerini ifade eden Park ve Bahçeler Müdürü Hasan Orhan, “Başkanımız Neşet Tarhan’ın bizden en önemli isteği, çağrılara çabuk yanıt vermek yönünde. Tüm çalışmalarımızda, başkanımızın bu isteğine özel hassasiyet gösteriyor, ‘Mutlu Mezitli’ için tüm park ve bahçeleri güzelleştiriyoruz. Parklarımızın yenileme ve bakım çalışmalarını düzenli olarak gerçekleştirmenin yanı sıra eğer talep edilen oyuncak ya da bitki elimizde yoksa en kısa sürede temin etmeye özen gösteriyoruz. Minik kızımız Ece Deniz’in o tatlı sesinin kaydı tarafımıza ulaşınca hemen harekete geçerek isteğini yerine getirdik. Kendisini parka davet ettik ve sürpriz yaptık. Onun yaşadığı mutluluk tüm emeğimizin karşılığıdır.” diye konuştu. 

Minik Ece Deniz Ay’ın talebinin yarım saat gibi kısa sürede yerine getirilmesi nedeniyle Park ve Bahçeler Müdürü Hasan Orhan ve ekibine teşekkür eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da açıklamasında, Vatandaşın talebinin ilgili birim tarafından en kısa sürede yerine getirilmesi son derece hassas olduğumuz bir konu. Eğer bir kaldırımda dal parçaları varsa, ya da çöp konteyneri dolmuşsa, bunu en kısa sürede çözmek gerekiyor ki vatandaşın yaşadığı rahatsızlık giderilsin. Ekiplerimiz dört koldan kentin her bölgesinde özenle çalışıyor, aynı zamanda duyarlı halkımızdan gelen ihbarları da kısa sürede çözüme kavuşturuyor. Arkadaşlarımız, minik kızımızın gelen ses kaydını dinleyerek hemen yerine getirdi. Bunu başka bir belediyede görmeniz mümkün değildir. Hepsine teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi. (HABERGRAM)

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

Kremlin doğruladı: Erdoğan-Putin 4 Eylül’de görüşecek

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov,  Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 4 Eylül’de Soçi’de ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir