Ana Sayfa / Mersin Büyükşehir / CHP’li Seçer, “Dostlarımızla birlikte, birleşe birleşe kazanacağız”

CHP’li Seçer, “Dostlarımızla birlikte, birleşe birleşe kazanacağız”

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Erdemli İlçe Örgütü yöneticileri ve partililer ile bir araya gelerek sohbet etti. Çok partili demokrasi tarihinin en ilginç, önemli ve örneği olmayan seçimine gidildiğini ifade eden Başkan Vahap Seçer, “Türkiyenin temel sorunları etrafında hem fikir olan Türkiye’de temel ilkeler çerçevesinde bir arada olan dostlarımızla birleşe birleşe kazanacağız” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Erdemli programı çerçevesinde önce Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tömük Seçim Ofisini, ardından Erdemli İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

İlçe binasında alkışlarla karşılanan Başkan Seçer’e, CHP Erdemli İlçe Başkanı Ahmet Dursen Şahin, Saadet Partisi Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin CHP Mersin Milletvekili Adayı Neslihan Çelebi, CHP Erdemli meclis üyesi Hidayet Oğuz, CHP İlçe yöneticileri ve partililer eşlik etti.

Burada yaptığı konuşmasına “Moraliniz güzel, moralli isek, inanıyorsak zaten başarının yüzde 50’si budur. Benim de sizler gibi enerjim de, moralim de yüksek” diyerek başlayan Başkan Seçer, 4 yıldır Mersin’e onurla, şerefle hizmet ettiklerini söyledi.

“Dostlarımızla birlikte, birleşe birleşe kazanacağız”

Bu hizmetleri inanarak yaptıkları için başardıklarını dile getiren Başkan Seçer “Çünkü inandık, çünkü birleştik. Birleşe birleşe kazandık kendi içimizde. Şimdi Türkiye’nin temel sorunları etrafında hemfikir olan, Türkiye’de temel ilkeler çerçevesinde bir arada olan dostlarımızla birleşe birleşe kazanacağız. Bu seçim bizim çok partili demokrasi tarihimizin en ilginç, en önemli ve örneği olmayan seçimi. Hiç bu kadar farklı dünya görüşünden insanlar bir arada olmamıştı. İçimizde CHP’nin ideolojisine bağlı, hayata bu pencereden bakan da var Saadet Partisi’nin penceresinden bakan da var. İYİ Parti gibi daha milliyetçi hassasiyetleri olan ya da DEVA Partisi gibi farklı anlayıştaki siyasi partilerle bir arada yürüyoruz” dedi.

“Halka ne kadar dokunursak o kadar güçlü oluruz”

Seçimlerin halka hizmet ederek, icraatta bulunularak, onların taleplerini dinleyip yerine getirerek kazanılabileceğine dikkat çeken Başkan Seçer, “Halka ne kadar dokunursak, ne kadar elini tutarsak, ne kadar hizmet edersek, ne kadar derdiyle dertlenirsek o kadar güçlü oluruz, halk bizi o kadar uzun süre iktidarda tutar. Gerisi laf-ı güzaf. İcraat yapa yapa kazanılır” ifadelerini kullandı.

“Bir savaşa gitmiyoruz, dünyanın sonu da değil. Bu seçim kazanılacak”

Seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı, Millet İttifakı’nın da iktidar olacağına inandığını söyleyen Başkan Seçer, “Bir savaşa gitmiyoruz. Dünyanın sonu da değil. Bu seçim kazanılacak, onu söyleyeyim. Samimi öngörümü söylüyorum. Duygularım da o yönde. 4 yılda, halkın evine hanesine girdik, hastasına baktık, çocuğun eğitimini sorduk dershaneye ödeyecek parası yoksa gönderdik, üreticinin ürününün pazara sağlam gelmesi için grup yollarını düzgün yaptık. Halk buna bakar, gerisi boş laf. İdeolojik konuşmalar parti içinde anlamlıdır. Köye gittiğiniz zaman halk onu anlamaz. O nedenle; hizmet, hizmet, hizmet” diye konuştu.

“Siyaset; halkın karşısında nezaketi, asaleti gerektirir”

Kendisinin sokaklarda eşi ile beraber alnı açık başı dik olarak rahat rahat gezdiğini, vatandaşların kızgınlıklarını da memnuniyetlerini de sabırla dinlediğini aktaran Başkan Seçer, “Örgüt olarak sizden isteğim; özellikle ülke insanımı kategorize edip, araya kalın çizgiler çekip, siyaseten oy devşirmeye çalışanların değirmenine su taşımayın. Sakın ola bir vatandaşla o şiddette diyalog kurmayın. Örgüte hizmet etmek, seçilmiş bir belediye başkanı olmak, cumhurbaşkanı ya da milletvekili olmak, halkın karşısında nezaketi, asaleti gerektirir” dedi.

“Türkiye’yi tekrar huzurlu bir ülke haline getireceğiz”

İlçe örgütünün tüm üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Seçer, 15 Mayıs’tan sonra daha güzel bir Türkiye olacağını söyleyerek, “Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıracağız. Tahrip olan kurumları onaracağız, restore edeceğiz. Türkiye’yi tekrar huzurlu bir ülke haline getireceğiz. Türkiye’yi yönetenlerin, halkına sinkaf etmediği, kaba konuşmadığı, aşağılamadığı, insanların asabını bozacak yüksek tonda konuşmadığı idarecilerin, bakanların, belediye başkanlarının olduğu bir Türkiye haline getirmek bizim boynumuzun borcudur. Halk bize destek verecek bundan eminiz ama bunun karşılığını da milletimize 15 Mayıs’tan sonra ödeyeceğiz. Onu da çalışarak, hizmet yaparak, ülkemizi, memleketimizi kalkındırarak yapacağız” dedi.

“15 Mayıs’tan sonra huzurlu bir Türkiye’ye uyanacağız”

Erdemli’ye bir sonraki gelişinde iktidar partisinin belediye başkanı olarak gelmek istediğini ifade eden Başkan Seçer, “Yoğun destek aldığım, telefonu kaldırınca Cumhurbaşkanı’na ulaşıp, bakana ulaşıp; ‘Benim Mersinime daha çok hizmet edilsin’ diyebileceğim bir dünya hayal ediyorum. Benim de hayallerim var. Her türlü olumsuzluğa, kısıtlamaya, engellemeye rağmen 4 yılı başımız dik, alnımız açık geçirdik” derken, Erdemli halkına verdikleri sözleri tuttuklarını sözlerine ekleyerek,  “Erdemli hizmeti her zaman hak ediyor. Biz de imkanlarımızı en azami şekilde kullandık. Sözümüzü hep yerine getirdik. ‘Yol yapacağız’ dedik, yaptık. ‘Köprü yapacağız’ dedik, yaptık. ‘Destek vereceğiz’ dedik, desteğimizi de verdik. İnşallah 15 Mayıs’tan sonra huzurlu bir Türkiye’ye uyanacağız” ifadelerini kullandı.

CHP Erdemli İlçe Başkanı  Ahmet Dursen Şahin, “Sayın Başkanımız bugün Erdemli’ye gelmekle bizi mutlu etti. Çok güzel karşılandı, Çeşmeli ve Tömük’te etkinliklere katıldı. Halkın yüzünden, gözünden samimiyetini anladık. Bu işin bitmiş olduğuna şahit olduk. İnşallah sizlerin bu güne kadar verdiği emekler, 6 gün daha vereceğiniz emekler; bizi hedefimize ulaştıracak” dedi. (HABERGRAM)

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

DEM Parti 16 büyükşehir, 40 il ve 3 ilçe adayını açıkladı

DEM Parti, 16 büyükşehir, 40 il ve 3 ilçe eşbaşkan adaylarını açıkladı. Partinin İstanbul adayları ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir