Ana Sayfa / Ekonomi / Başarısını Üretici Pazarından Markete taşıdı

Başarısını Üretici Pazarından Markete taşıdı

Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarında açtığı tezgâh ile ticari yaşama adım atan üretici Ümit Gök, şimdi de yeni açtığı işyerinde müşterilerine hizmet sunuyor. Gök, Eski Mezitli Mahallesi yolu üzerinde açtığı işyerinde yüzlerce çeşit el üretimi doğal ürünlerini Mersinlilerle buluşturuyor. 

Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı her geçen gün yepyeni başarı öyküleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Mezitli Belediyesi Eski Mezitli-Esenbağlar Kadın Üretici Pazarında tezgâh açan Ümit Gök isimli kadın üretici yeni açtığı işyerinde ürünlerini müşterilerine sunuyor.

Reçel, turşu, peynir, zeytin, sirke, baharat gibi bir çok farklı ürünün yer aldığı Doğal Ürünler Marketinde Mersinlilere hizmet veren Ümit Gök, Kadın Üretici Pazarında yakaladığı tecrübesini kendi işyerinde sürdürmenin heyecanını yaşıyor.

“KADIN ÜRETİCİ PAZARLARI FARKLI BİR KÜLTÜREL ALAN HALİNE GELDİ”

Kadın Üretici Pazarının farklı bir kültür olduğunu ve oradan kopamayacağını dile getiren Gök, “Kadın üretici pazarı benim için asla vazgeçemeyeceğim bir alan. Orada dostluklarımız oluştu, müşteri ilişkilerimiz gelişti. Ancak sadece iki gün tezgâh açtığımdan diğer günler boş kalmamak için böylesi bir girişime imza attım. Kadın Üretici Pazarında Salı ve Çarşamba günü tezgâh açmaya devam ediyorum. Diğer günlerde ise Kadın Üretici pazarına çok yakın olan marketimizde müşterilerimize hizmet sunuyorum. Pazar açıkken de kızlarım marketimizde müşterilerimize hizmet sunuyor” dedi.

“MARKETİMDE MÜŞTERİLERİME SAKLAMA, PİŞİRME GİBİ BİLGİLERİ VEREBİLİYORUM”

Marketi açarak daha fazla ürünü görsel olarak ta müşterilerine sunma imkanı bulduğunu ifade eden girişimci Ümit Gök, “Ürünleri raflarda sergileyerek müşterilerime daha sağlıklı hizmet sunma şansım oldu. Bunun yanında üretim aşamalarını da müşterilerimiz yakinen görüp ürünün doğallığından emin oluyor. Hazırlanışı, pişirimi ve kullanımı konusunda bilgiler aktarabiliyorum. Burası tecrübelerimi aktarabileceğim bir okul gibi hizmet veriyor” diye konuştu.

“BAŞKANIMIZ BİZE GÜVENDİ. KADINLAR OLARAK ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜYÜZ”

Kendisine bu imkanı ve cesareti verdiği için teşekkür eden Gök, “Daha önce ancak el üretimi ürünlerimi ulaşabildiğim müşterilerime sunuyordum. Ancak Başkanımız Neşet Tarhan’ın böyle bir imkan sunduğunu duyunca ben de yararlanmak istedim.  Kadın Üretici Pazarından kazandığım para, güç ve cesaretle şimdi Doğal Ürünler marketimi açtım. Daha önce Kadın Üretici Pazarlarında tezgâh açan kadınların böyle işyerleri açtığına tanık oluyordum. Bu benim için de motive edici oldu. Bize güvenerek bu imkanı sağlayan Başkanımız Neşet Tarhan’a teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

“YAKALANAN BU BAŞARI DAHA ÇOK KADINIMIZI MOTİVE EDECEK”

Kadınların fırsat bulmaları halinde ne denli büyük başarı yakalayabildiğini Kadın Üretici pazarları ile bir kez daha görme imkanı bulduklarını dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “6 yıl önce hayata geçirdiğimiz Kadın Üretici pazarları her geçen gün yepyeni kahramanlık ve başarı öyküleri ile gündeme geliyor. Pazarlarımızdan kazandıkları ile ev, araba alan, ailesine ekonomik katkı sunan, işyeri açan kadınlarımızı görmeye artık alıştık. Kadın Üretici Pazarlarını açarken en büyük amacımız da buydu. Kadınlarımız, kendi ekonomik özgürlüğünü kazansın, toplumda daha güçlü durabilsinler istedik. Biliyorum ki Ümit Gök hanımefendinin cesareti ve girişimi daha pek çok kadınımızı motive edecek ve yeni açılan işyerlerini görmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (HABERGRAM)

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

Denizli’de kaza: 6 ölü, 43 yaralı

Honaz ilçesinde meydana gelen kazada 6 kişi yaşamını yitirdi, 43 kişi yaralandı.  Denizli’nin Honaz ilçesinde ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir