Ana Sayfa / Manşet / Başkan Tarhan, çalışanlarla piknikte buluştu

Başkan Tarhan, çalışanlarla piknikte buluştu

Mezitli Belediyesi çalışanları ve aileleri, kaynaşma pikniğinde bir araya geldi.

Mezitli Belediyesi tarafından kiralandıktan sonra yeni ve modern çevre düzenlemesi ile işletilmeye başlanan Kuyuluk Kent Ormanı’nda gerçekleştirilen piknik, Mezitli Belediyesi çalışanları ve ailelerini bir araya getirdi. Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra CHP Mezitli Gençlik Kolları Başkanı Onur Berk Yılmaz, DİSK Genel İş Mersin Şube Başkanı Kemal Göksoy ve sendika temsilcileri,  STK temsilcileri, mahalle muhtarlarının da katıldığı piknikte, Mezitli Belediyesi çalışanlarının oluşturduğu müzik grupları konuklara müzik ziyafeti sundu. Türküler söylenip halayların çekildiği piknikte, çalışanlar unutulmaz bir gün geçirdi.

Katılımcılara çeşitli ikramların yapıldığı piknikte, Başkan Yardımcısı Osman Günay’ın saz çalma sürprizi renkli anların yaşanmasına neden oldu. Başkan Tarhan, belediye çalışanları tarafından oluşturulan orkestra ve davul zurna ekibi eşliğinde çalışanlarla birlikte halay çekti.

Çalışanlara verdiği değer nedeniyle teşekkürlerini ileten DİSK Genel İş Mersin Şube Başkanı Kemal Göksoy, Başkan Tarhan’a çiçek vererek, “Başkanımız Neşet Tarhan yüreği hep işçi arkadaşlarımızla atan emek dostu bir dostumuz. Her zaman işçiden yana tavır belirlemiştir. Bu konuda kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunarım. Çalışanlarımız da bu sevgiye karşılık olarak daha çok çalışmaya gayret göstermektedir. Güzel Mezitli’yi birlikte inşa ediyoruz. Yaptığımız piknik çok değerli. Bu kültürel kaynaşmayı da başka yerde görmek çok zordur. Bizim asıl derdimiz çalışanlarımızın emeğinin karşılığını alması. Zaten Başkanımızın hizmetleri başarıdan başarıya, ödülden ödüle koşuyor. Bu başarıyla bizde gururlanıyor, onurlanıyoruz. Bizlere bu gururu yaşattığı için Başkanımız Neşet Tarhan’a bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Çalışanlarının hesaplarına yatırılan banka promosyonları ile ilgili de konuşan Göksoy, “Başkanımızın öz verisi ve bizzat ihaleyi yöneterek artış sağlaması nedeniyle hem çalışanlarımız daha fazla para aldı hem de bunu çok daha kısa sürede almış oldu. Gördüğünüz gibi yaptığı tüm işlerde önce emekçi kardeşlerimizi düşünerek çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Tarhan, Mezitli Belediyesi çalışanlarının Mezitli’ye güzellik katmaya devam ettiklerini söyledi. Mutlu Mezitli’yi çalışanlarla birlikte var ettiklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Mezitli’ye getirdiğiniz bahar havasıyla en güzel eğlenceyi sizler hak ediyorsunuz. Bugün bu etkinliği düzenleyerek, farkınızı bir kez daha ortaya koydunuz. Mezitli olarak, kocaman bir aileyiz. Çalışanlarımız da kendi ailelerine gösterdikleri hassasiyet ve özenle hizmet vermeye gayret gösteriyor” dedi.

Mezitli Belediyesi çalışanlarının aynı özveri ile çalışarak, daha mutlu bir Mezitli için mücadele edeceklerinin belirten Başkan Tarhan, “Mezitli çalışanlarımız sayesinde güler yüzlü insanların yaşadığı bir kent olmaya devam ediyor. Artık Mezitli, herkesin yaşamak için tercih ettiği Mutlu insanlar kenti.  Mezitli’ye değer katmaya devam edeceğiz. Kadınlara verdiğimiz önem devam edecek. Bu dönem çocuklarımıza yönelik çalışmalarımız daha fazla olacak” diye konuştu.

Gerçekleştirdikleri projeleri sıralayan Başkan Tarhan, çalışanlarla daha sık bir araya gelecekleri söyledi. (HABERGRAM)

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

KESK TİS taleplerini açıkladı

Seçimlerden sonra ciddi bir ekonomik krizin yaşandığını belirten KESK Eş Genel Başkanı Mehmet Bozgeyik, kamu ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir