Ana Sayfa / Ekonomi / Çukurova Kalkınma Ajansı yönetimi toplandı

Çukurova Kalkınma Ajansı yönetimi toplandı

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Adana Valisi Süleyman Elban’ın katılımlarıyla Çukurova Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. 

Toplantıya Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Rifat Duran, Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Bayram, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç ile Mersin Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan katıldı.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, ajansın geçmiş dönemde gerçekleştirdiği faaliyetler değerlendirilirken, önümüzdeki dönemde yapılması planlanan çalışmalar da görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı ajansın çalışma ve faaliyetlerine ilişkin bilgi ve görüş alışverişinin ardından sona erdi. (HABERGRAM)

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

Suriye’de Esad devri kapandı

Halep’e yönelik 27 Kasım’da saldırı başlatan HTŞ, bu sabaha karşı başkent Şam’da kontrolü ele geçirdi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir