Ana Sayfa / Ekonomi / Lamira 4.Mağazasını Marina’da açtı

Lamira 4.Mağazasını Marina’da açtı

Mersin’de Kuyumculuk ve Mücevher tasarımcılığı yapan girişimci İş İnsanı Devlet Özkan, Marina’da yer alan Lamira Mücevherler mağazasını açılışını gerçekleştirdi. Mağazanın açılışına siyaset ve iş dünyasının tanınan isimleri katılım sağlayarak yoğun ilgi gösterdi.

Kuyumculuk ve mücevher sektöründe yılların birikim ve deneyimini bir araya getiren İş İnsanı Devlet Özkan, mücevherler koleksiyonu ile Mersin Marina’da 4. Mağazanın açılışını yaptı.

Lamira Mücevherler Mağazası olarak gerçekleştirilen açılışa, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülçan Kış, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Bedrettin Gündeş, MESİAD Başkanı Hasan Engin, Roberto Bravo Yönetim Kurulu Başkanı ve Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Mustafa Kamar, MERYAD Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Doğmuş, Sabah Et Lokantası kurucusu ve işletmecisi olan Adnan Gündoğdu,  Marvista İnşaatın Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Bulut, HAPPY MOON’S’un sahibi Edal Horoz’un aralarında yer aldığı yüzlerce kişi katıl sağladı.

“Roberto Bravo’yu Lamira ile buluşturduğumuz için çok mutluyuz”

Açılış kurdelelisinin kesimi öncesi bir konuşma yapan Roberto Bravo Yönetim Kurulu Başkanı ve Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Mustafa Kamar, Lamira Mücevherler mağazasının sahibi Devlet Özkan’a “Mersinini sevilen kuyumcusu ve mücevhercisi” tanımlaması ile iltifat ederek, konuşmasına başladı.

Katılımcıların dikkatle dinlediğini Kamar, “Roberto Bravo markası ve Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı olarak, bu gün Mersin’e çok önemli bir iş için geldim. Çünkü Roberto Bravo markamız Türkiye’de uzun zamandır var ama Avrupa olarak yurtdışı operasyonları olduğu için yurt içi operasyonlarına yeni yeni başlıyor. Bu adıma da yavaş yavaş mersinde başlıyoruz. Özellikle Mersinimizin sevilen kuyumcusu ve mücevhercisi, aynı zamanda Lamira Kuyumculuğun sahibi Devlet Özkan beyle yolumuza devam ediyoruz. Devlet beyin Mersin’deki sergisi, sektörüne verdiği emek, aynı zamanda Roberto Bravo mücevherlerini Lamira ile Mersinlilerle buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Bundan sonra Roberto Bravo’nu değişik dünyasına farklı dünyasına sizleri her zaman bekliyoruz. Burada bizim adımıza sevgili Devlet bey devam ediyor. Yeniden hepinize hoş geldiniz diyorum” dedi.

Lamira Mersin’i ulusal ve uluslararası pazarlara taşıyacak

Ardından söz alan Lamira Kuyumcu ve Mücevherler Mağazasının sahibi Devlet Özkan, katılımcıların alkışları arasında konuklarını selamladı.

Yılların deneyim ve tecrübesini Lamira markası ile nasıl buluştuğunu anlatan Devlet Özkan, “Mersin’imizden bir marka çıkartarak, tüketicilerin beğenisine sunmak bizleri heyecanlandırıyor. 1979’dan günümüze, ana iş kolu kuyumculuk ve mücevher perakendeciliği olan grubumuza bir daha mağaza kazandırmanın heyecanı içindeyiz. Meslek hayatımızın 42. Yılında, mağaza sayımızı 4’e çıkartıyoruz. Açılışını yapmış olduğumuz Lamira mağazamızla, bir birinden özel mücevher ve kuyum ürünlerini Mersin halkının beğenisine sunuyoruz. Grup olarak ilke edindiğimiz sektörün yenilikçi oyuncusu olma güdüsü ile çizgi üstü ürünler, sıra dışı mücevherler ile faaliyet göstereceğiz. Mersin’de bir ilk profesyonel kişiye özgü tasarımları hayata geçireceğiz. Bir diğer amacımız Lamira markamızı ulusal ve uluslararası pazarlara taşıyacağız.

Açılış kurdelesi okunan kur’an ve dualar eşliğinde kesildi. İyi temenni ve dileklerin sık sık yaşandığı açılışta, Lamira Kuyum ve Mücevher Mağazası yazılı dev pasta kesimi yapıldı. Biri birinden lezzetli ikramların gerçekleştiği açılışta, Mücevher meraklısı konuklar mücevher sergisinde alış veriş yapmaları dikkat çekti.

Göz kamaştıran tasarımları ile Lamira Kuyum ve Mücevher Mağazası, meraklılarını Mersin Marina’da bekliyor.(HABERGRAM)

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

Bakan Uraloğlu ‘Kalkınma Yolu Projesi’ için Irak’ta

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye-Irak Kalkınma Yolu Projesine ilişkin, “Iraklı mevkidaşımla detaylı görüşmeler ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir