Ana Sayfa / Politika / Erdoğan, ‘Hayat kalitesini yükselttik’

Erdoğan, ‘Hayat kalitesini yükselttik’

‘Büyük İstanbul Mitingi’nde konuşan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 yılda yaptıklarıyla ülkede hayat “kalitesi”ni yükselttiklerini ifade etti.

AKP Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde düzenlediği “Büyük İstanbul Mitingi’’ne katıldı.

Erdoğan’ın katılacağı miting öncesinde AKP İstanbul İl Başkanlığı tarafından yayınlanan mitinge erişim için ulaşım rehberinde, İstanbul’un 39 ilçesinde belirlenen noktalardan toplamda 10 bin otobüsün alana hareket edeceği belirtildi.

Ayrıca, Marmaray’a (Yeşilyurt/Yeşilköy durağı) entegre ücretsiz ring seferler yapıldı. M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı’nda da ek seferler düzenlendi.

AVRUPA’NIN DERGİLERİ İZLİYORMUŞ!

Erdoğan, her mitingde olduğu gibi bu mitingde de Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve muhalefeti hedef aldı.

Konuşmasına ilk olarak mitingin yapıldığı yer olan  Atatürk Havalimanı’nı öve öve bitiremeyen Erdoğan, “Avrupa’nın dergileri şimdi burayı izliyor, ‘acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?’ diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz  Öyle bir ses verin ki bu mübarek ülkenin üzerinde karanlık hesaplar yapanların yüzü düşsün” dedi.

İMAMOĞLU’NA YİNE YÜKLENDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nun bölge illerine yaptığı ziyaretlere tepki gösteren Erdoğan, “Bay bay Kemal buna bir talimat vermiş: ‘Çık Van’a git.’ Van’da da PKK’lılarla anlaşmışlar onların işaretlerini yapıyorlar. Ya Ekrem, sen Trabzonlusun, İstanbul’a hizmetkar olmak varken senin oralarda ne işin var?” ifadelerini kullandı.

‘HAYAT KALİTESİNİ YÜKSELTTİK!’

21 yıllık iktidarlarında hizmetlerini sıralayan Erdoğan, yaşanan ekonomik krizi görmezden gelerek, “21 yılda ülkemize eser ve hizmetleri kazandırdık. Milli geliri 3 kat artırdık. 21 milyona iş ve aş sağladık. 13 buçuk milyon yeni konut yaparak ailelerimizi yeni yuvaya kavuşturduk. Açtığımız okullarla, hastanelerle, tünellerle milletimizin tamamının hayat kalitesini yükselttik.  Ülkemizdeki sıkıntıları da biliyoruz. Deprem felaketi ile sıkıntıların arttığını biliyoruz. Zamanla hal yoluna girdiğini muhakkak göreceğiz. Her sıkıntıyı nasıl çözdüysek bunların da üstesinden biz geleceğiz. Eserlerimizle, her şeyimizle bu yoldayız. Bizde laf yok, icraat var. Türkiye tarihinde en büyük yıkıma yol açan deprem ile karşı karşıya kaldı. Yıkıntıları kaldırdık, yeni konutların inşasına başladık. Bay Kemal sen İzmir milletvekili olarak İzmir’deki afetlerde ne yaptın? İzmir’de konutları yine biz yaptık. Bu depremin ülkemize maliyeti 100 milyar doların üzerinde. Deprem yükünü de omuzladık. Ekonomimizi yıkma tehditleri savuranları da unutmadık. Biz çareyi küresel tefecilerden borç dilenmede değil ülkemizin kendi insanında arıyoruz” şeklinde konuştu.

SOYLU’DAN ERDOĞAN’A: HER YERE KOŞTUM

Erdoğan’ın konuşmasının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Solu ise, “Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu irade ile terörü sildik süpürdük mü. Doğu ile batıyı birbiri ile kardeş yaptık mı. Bu ülkede ‘ben dindarım’ diyen diyebildi mi? ‘Kürdüm aleviyim’’ diyen diyebildi mi? 29 Ekim 2023 tarihinde bu ülkenin dağlarında bir tek terörist kalmayacak. Tayyip Erdoğan’ın yüzünü kara çıkarmamak için gece gündüz çalıştım. Sellerden teröre her yere koştum” dedi. /MA/

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

Hatay’da bir kadın ve 2 çocuğu katledildi

İskenderun’da 5 gün önce kaybolan 7 aylık hamile Selma Abacı adlı kadın ve 2 çocuğu ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir