Ana Sayfa / Kadın / Erdemli’de kadınlara özel spor merkezi

Erdemli’de kadınlara özel spor merkezi

Kontrollü normalleşme süreciyle birlikte tekrar açılan kadın spor merkezlerine kadınlar yoğun ilgi gösteriyor,  yüzler gülüyor. Kadın spor eğitmenleri eşliğinde spor yapan kadınlar ise verilen hizmetten oldukça memnun.

Erdemli Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren merkezlerde kadınlar, fitness, step-aerobik, zumba, pilates yaparak hem formda kalıyorlar hem de stres atıyorlar. Spor Merkezi’nde kadınlar kapsamlı bir taramadan geçerek ve sağlık bir şekilde kilo vermeleri sağlanıyor.

 “1000 kişilik kapasite ile haftanın 5 günü hizmet veriyoruz”

Kontrollü normalleşme sürecinde yoğun bir talebin olduğunu ifade eden Erdemli Belediyesi Spor İşleri Müdürü Kamil Boran, “Üç yıl önce belediye başkanımızın talimatıyla faaliyete geçirdiğimiz, Erdemli Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü kapsamında açtığımız kadınlara özel spor salonumuz, daha doğru ifade ile belirtmek gerekirse sağlıklı yaşam merkezimiz, 1000 kişilik kapasitesi ile haftanın 5 günü hizmet vermektedir. Pandemi sonrası normalleşme dönemiyle beraber taleplerin artmasıyla, iki bayan beden eğitimi öğretmenimizle hizmet etmekteyiz. Haftanın iki günü merkezimizde vücut analizi yapılarak, beslenme reçeteleri hazırlanmakta ve her bir kursiyerin dosyası takip edilmektedir. Kurslarımız seanslar halinde, pandemi döneminde normalleşmeyle beraber 15-20 kişilik gruplar halinde devam etmektedir. Belediye Başkanımızın Erdemli’ de ki sporla ve kadınlarla alakalı kurmuş olduğu bu merkezde step, aerobik, pilates ve egzersiz hizmetleri verilmektedir. Hijyenik ve pandemi kurallarına uygun merkezimize Erdemlinin bütün kadınlarını bekliyoruz” diye konuştu.

“Kadınlara Özel Spor Merkezi”

Sporun,  sağlıklı bir yaşam için önemli olduğunu ifade eden kursiyerlerin ise yüzü gülüyor. Merkezden mutluğunu ifade eden bir kadın kursiyer ise “Spor benim için bir yaşam biçimi. Uzun yıllardır spor yapıyorum, pandemide ara vermek durumunda kaldım ama burasının düzenli olarak temizliği yapıldığı için ara ara gelmeye devam ettim. Erdemli Belediyesi’nin kadınlar için özel olarak bu salonu ayırmasından sonra çok rahat spor yapabiliyoruz. Benim için yürüyüş de olur, salon da olur fark etmiyordu ama birçok hanım arkadaşlarımız özellikle buraya gelmeyi tercih ettiler. Çünkü kadınlara özel olması bir ayrıcalık yarattı mekân olarak. Bunun dışında eğitmeniz, vücut analizimizi yapıyor, diyetimizi düzenliyor, ne yiyip ne içeceğimiz konusunda kilo vermek isteyenler için veya kaslarını güçlendirmek isteyenler için o konuda yardımcı oluyor. Çok memnunuz çok da güzel, ayrıca bütün hanımları spora davet ediyorum. Hem zihnen, hem de bedenen zindelik katıyor, spor bence çok özel yaşamımızda sağlık için özellikle. Bu salon belediyemizin kadınlara sunduğu çok güzel bir hizmet, çok teşekkür ediyorum bütün emeği geçenlere ve belediyeye” diye konuştu.

Öte yandan spor dallarının tamamından hizmet almak isteyenler Erdemli Belediyesi Spor Koordinasyon Merkezi’ne başvuruda bulunabiliyor. (HABERGRAM)

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

KESK TİS taleplerini açıkladı

Seçimlerden sonra ciddi bir ekonomik krizin yaşandığını belirten KESK Eş Genel Başkanı Mehmet Bozgeyik, kamu ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir