Ana Sayfa / Manşet / AK Parti’li Kıratlı iddialı konuştu, ‘Mersin’de şahlanış dönemimiz başlıyor’

AK Parti’li Kıratlı iddialı konuştu, ‘Mersin’de şahlanış dönemimiz başlıyor’

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı, “Mersin olarak çok şanslıyız. Sayın bakanımız ile birlikte mega projelerimize başlayarak ülkemizde olduğu gibi Mersin’de de şahlanış dönemimiz başlıyor. Bakanımız kaptanlığında 8 milyar liradan fazla yatırım projelerimiz hazır. 15 Mayıs sabahından itibaren durmadan, yorulmadan projelerimizi hayata geçireceğiz ve Mersin için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı, seçim çalışmaları kapsamında bir kez daha doğduğu yer olan Mezitli’de ziyaretlerde bulundu. AK Parti Mezitli İlçe Başkanı Zafer Uslu, meclis üyeleri ve eski parti yöneticilerinin de katıldığı ziyarette Kıratlı, gittiği her mahallede büyük ilgi gördü. Meclise ilk kez bir milletvekili gönderecek olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Mezitlililer, Kıratlı’ya destek sözü verdi.

Kıratlı, seçim çalışmaları kapsamında Mezitli’nin Davultepe, Tece ve Kuyuluk Mahallelerini ziyaret etti. Daha sonra Mezitli Sanayi Esnafını da ziyaret eden Kıratlı, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“MEZİTLİ’DE OYLARI YÜKSELEN TEK PARTİYİZ”

Doğduğum, büyüdüğüm ve yaşadığım güzel ilçemiz Mezitli’de siyasete başladığım partimizde şimdi de Allah izin verirse milletvekili olarak hizmetlerimize devam edeceğiz. İlçe başkanlığı yaptığım dönemde Mezitli’nin her kesiminden insanımızın çok iyi bildiği gibi kimseyi geri çevirmedik. Herkesin derdiyle dertlendik, çözüm ürettik. Bu sayede de tüm insanlarımızın gönlüne dokunduğumuzdan dolayı Mezitli’de oylarımızı yükselttik. Önceki dönemlere baktığımız zaman ilçemizde oyları yükselen tek partiyiz. 14 Mayıs’ta da inşallah Mezitli’de birinci parti olarak hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.

“MEGA PROJELERİMİZ İLE ŞAHLANIŞ DÖNEMİMİZ BAŞLIYOR”

Sayın Cumhurbaşkanımız, dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın Mersin’e verdiği önemi her seçim döneminde bizlere kaptanlık yapması için bir bakanımızı göndermesinden hepiniz biliyorsunuz. Cumhurbaşkanımız bu kez de bizlere kaptanlık yapması için Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Nureddin Nebati’yi Mersin’den aday gösterdi. Mersin olarak çok şanslıyız. Sayın bakanımız ile birlikte mega projelerimize başlayarak ülkemizde olduğu gibi Mersin’de de şahlanış dönemimiz başlıyor. Bakanımız kaptanlığında 8 milyar liradan fazla yatırım projelerimiz hazır. 15 Mayıs sabahından itibaren durmadan, yorulmadan projelerimizi hayata geçireceğiz ve Mersin için var gücümüzle çalışacağız.

“BAKANIMIZ MÜJDELERİMİZİ DUYURDU”

Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Nureddin Nebati, hazırladığımız mega projelerimizi kamuoyuna duyurdu. Bakanımız öncülüğünde hayata geçireceğimiz projeler kamu yatırımları, belediyeler, kamu-özel sektör işbirliği yatırımları, özel sektör yatırımları olmak üzere toplamda 8 milyar 291 milyon 909 bin liradan oluşmakta.

“VATANDAŞIMIZ SUSMAMIZI İSTEMİYOR”

Bizim bu ülkeye yaptığımız hizmetlerimiz saymakla bitmez. Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımız sıkılmasın diye konuşmamı kısa kesmek istiyorum ancak vatandaşlar sabaha kadar konuşmamızı istiyor. Çünkü hizmetlerimiz saymakla bitmez. Vatandaş bunu çok iyi biliyor. Düne kadar teröristlerin cirit attığı Gabar’da kaliteli petrol bulduk. Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, bu müjdeyi de verdi. Ülkemizde bulunan petrol, Arabistan petrolünden daha kaliteli. Doğalgazımızın ardından hamdolsun ki kendi petrolümüzü de çıkaracağız. (HABERGRAM)

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

Bakan Uraloğlu ‘Kalkınma Yolu Projesi’ için Irak’ta

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye-Irak Kalkınma Yolu Projesine ilişkin, “Iraklı mevkidaşımla detaylı görüşmeler ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir